• 14 december - vrijwilligersbijeenkomst

  • Heb je dit jaar een steentje bijgedragen aan wederom een leuk, succesvol en gezellig seizoen softbal, honkbal en beeball? Was je één van de vele vrijwilligers tijdens de talrijke evenementen die we op ons mooie complex hebben georganiseerd? Dan nodigt het bestuur je van harte uit om te komen proosten tijdens onze jaarlijkse vrijwilligers bijeenkomst.

    Let op! In eerdere communicatie is een datum genoemd van 21 december, maar in overleg met een aantal leden is de vrijwilligers bijeenkomst een week vervroegd. Hiermee hopen we tegenmoet te komen aan het probleem dat niet iedereen aanwezig kan zijn in verband met de kerst vakantie.

    Dus heb je wekelijks op het veld gestaan als coach, team begeleider of veld-onderhouds-specialist, heb je talloze uren gestopt in het voorbereiden van een toernooi, meegeholpen tijdens de verschillende jeugd-activiteiten, heb je je steentje bijgedragen in het onderhoud van het complex of op een andere manier onze gasten een onvergetelijke dag bezorgd, dan zien we je graag op 14 december tussen 16.00 en 18.00 om je te bedanken!