• Bossche Bollen Toernooi gaat ALTIJD door!

  • Toen vrijdag de regen maar met bakken uit de hemel bleef vallen en de velden meer en meer begonnen te lijken op het Sportiom, hadden veel deelnemers de vrees dat het Bossche Bollen Toernooi 2023 wellicht niet door zou gaan. Maar dan kennen ze de vele vrijwilligers nog niet die al jaren dit geweldige toernooi tot een succes maken!

    Met vereende krachten werden de velden speelklaar gemaakt, het gezellige binnenterrein opgebouwd, de keet op z'n plaats gezet en het clubhuis ingericht voor twee dagen honk- en softbalplezier. En hoewel zaterdagochtend alles nog wel wat nat was, brak al snel de zon door om vervolgens vrijwel het hele weekend te blijven schijnen om iedereen een geweldig weekend te bezorgen.

    Ook dit jaar is het dus weer gelukt om honderden kinderen een geweldige afsluiting te bezorgen van hun seizoen en met teams uit Belgiƫ en Frankrijk mogen we zelfs spreken van een internationaal toernooi. De sfeer was het hele weekend geweldig en door de goede spreiding van de horeca punten kon iedereen ook snel en goed geholpen worden.

    Speciale dank aan alle vrijwilligers die dit mede hebben mogelijk gemaakt. De vele scheidsrechters, mensen achter de bar, in de keuken, in de keet, in de eettent, achter de snacktafel, bij de loterij, de terrein crew, de manusjes van alles en uiteraard de Bossche Bollen commissie. Dankzij jullie zijn we ook volgend jaar weer verzekerd van een succesvolle editie!