• Club van 50 gestart

 • Tijdens de erg gezellige ALV en BBQ van afgelopen zaterdag hebben we de Gryphons Club van 50 gestart. De eerste aanmeldingen zijn ondertussen binnen, geweldig.

  Meer informatie over de Club van 50 vind je op www.gryphons.nl/club-van-50.

  Aanmeldformulier

   

  Nieuwsbrief en rectificatie

  Afgelopen zondag is er ook een nieuwsbrief uitgestuurd met nadere uitleg. Daarin stond een rekenvoorbeeldje wat we met toestemming van de Centrals hebben gebruikt. Helaas stond daar dan ook nog de naam van de Centrals in en had daar Gryphons moeten staan.

  Bedankt voor de oplettende lezers die dit gemeld hebben. Hopelijk zien we hen ook terug op het Club van 50 bord binnenkort in de kantine!

  De juiste tekst

  Een rekenvoorbeeld: je sponsort € 100,-. Je mag die € 100,- opvoeren als gift op je Belastingaangifte. Per saldo betaalt de Belastingdienst al gauw 42% tot mogelijk wel 49,5% mee aan de gift. De club krijgt dan € 100,- jij betaalt per saldo € 58,- en de Belastingdienst betaalt € 42,- mee aan Gryphons! Elk bedrag is natuurlijk welkom. Beperk je niet tot € 50,- € 150, -€ 500,- of welk bedrag dan ook. Alles mag. Geboren in 1977? € 77,- is heel mooi. Je leeftijd in euro's? Woon je op huisnummer 81? Als het maar minimaal € 50,- is.