• Clubhuisdiensten

  Na een training of wedstrijd wil iedereen graag even het clubhuis in voor een praatje en een drankje. Gezellig nog even wat napraten op een zomeravond op het terras bij het clubhuis...

  Echter moeten we er wel voor zorgen dat het clubhuis open is!

  Met onderstaande regeling clubhuisdiensten willen we bereiken dan iedere trainingsavond én op alle wedstrijddagen het clubhuis open is.

  Hoe gaan we dit realiseren?

  Evenals het vorig jaar wordt aan ieder Senioren-team een vaste avond toegewezen waarin zij voor de barbezetting gaan zorgen. In onderling overleg bepaal je binnen je team, wie op welke data de bardienst gaat draaien en zo zorgen we met elkaar en voor elkaar dat we altijd terecht kunnen in het clubhuis; na iedere training en na iedere wedstrijd.

  Binnen ieder senioren team wordt door de coach of door een clubhuis coördinator van het team, in overleg met het team, een schema gemaakt, wie, wanneer de bardienst gaat draaien op de toegewezen avond.

  Is de indeling gemaakt dan wordt het bardienstrooster van het team door de clubhuiscommissie ingegeven in de clubhuis kalender en krijg je een bevestigingsmail van je bardienst(en).

  Noteer de avond dat jij de clubhuisdienst moet draaien goed in jouw agenda!

  De coach of de clubhuiscoordinator zal ieder weekend met het team nog even checken wie de aankomende week een bardienst zal gaan draaien.

  Wat te doen indien je op jouw avond onverwachts verhinderd bent?

  Zorg voor vervanging!!! Dit door bijvoorbeeld jouw dienst te ruilen met een teamgenoot. Geef dit dan door aan Joop Vos: mail naar clubhuis@gryphons.nl.

  Indien je niet voor een vervanger hebt gezorgd, dan krijg je hiervoor een boete van 50 euro! Jouw bardienst verplichting komt hiermee niet te vervallen. Je wordt door de clubhuiscommissie voor een andere dienst alsnog ingeroosterd.

  Hoe gaan we de clubhuisdienst draaien

  Als je je dienst gaat draaien dan zal iemand jou een kleine instructie geven hoe e.e.a. in zijn werk gaat.

  De clubhuis coördinator van een team dat die avond traint, opent vóór zijn training het clubhuis en geeft instructie aan de barbezetting m.b.t. de procedures (kas opmaken, afstorten, schoonmaken en afsluiten e.d.). De clubhuis coördinator krijgt hiervoor persoonlijk een sleutel waarmee de kantine geopend kan worden. Het afsluiten wordt dan gedaan door de barbezetting van die avond.

  Toewijzingen

  In totaal gaan we 22 weken tijdens de reguliere competitie invullen: 15 vóór de zomerstop en 8 ná de zomerstop. De avonden worden aan de volgende teams toegewezen:

    Dienst Openen
  Maandag Heren 3 Recreanten
  Dinsdag Recreanten Dames 1
  Woensdag Dames 1/2 Heren 1
  Donderdag Heren 1* Dames 1
  Vrijdag Heren 2 Clubhuiscommissie

   *) Bij de Hoofdklasse wedstrijden van TWINS draait declubhuiscommissie de bardienst.

   Zo zorgen we met elkaar en voor elkaar dat we altijd terecht kunnen in het clubhuis: Na iedere training en na iedere wedstrijd !

  Voor vragen of contact over clubhuiszaken mail je naar clubhuis@gryphons.nl

  Klik hier voor het reseveren van bardiensten. Klik op een tijdslot en vul de gevraagde gegevens in. Je ontvangt direct een bevestiging van de inschrijving.