• De Grote Clubactie 2020 gaat van start!

 • HSV Gryphons gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor nieuw spel- en trainingsmateriaal voor de jeugd. Ten opzichte van vorig jaar is er niet veel veranderd: Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. 

  Instructievideo vernieuwd verkoopboekje

  Voor de actie van 2020 is het verkoopboekje uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen voortaan ook met hun telefoon een lot kopen via het verkoopboekje door de QR-code te scannen of de verkooplink te gebruiken! Bekijk de instructievideo om te zien hoe dit werkt.

  Verantwoord loten verkopen

  Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje

  Extra inkomsten hard nodig

  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

  De loten zullen voor 19 september worden verdeeld onder de jeugdleden.
  Wil je je loten inleveren? Dat kan in het clubhuis aan de bar!