• Eindelijk! We gaan weer beginnen!

 • Zaterdag 5 juni. Dan mogen een groot deel van onze jeugdleden eindelijk beginnen aan het seizoen 2021. Door de versoepelingen die het kabinet heeft aangekondigd, mogen alle teams in de leeftijdsklasse tot en met 17 jaar starten met het seizoen.
  De KNBSB heeft aangegeven dan ook direct alle wedstrijden in die competities open te zetten zodat er zoveel mogelijk wedstrijden in de competitie gespeeld kunnen gaan worden.

  Wat betreft publiek, moeten we nog even wachten voor dat die weer welkom zijn bij de wedstrijden.
  Uitzondering zijn de rij-ouders. Deze worden gezien als begeleiders en mogen bij uit wedstrijden dus WEL de wedstrijd bekijken.

  Junioren moeten nog even wachten

  Dit betekent dat de beeball, pupillen en aspiranten zowel honkbal als softbal hun wedstrijden komende zaterdag kunnen starten. Op de site kun je vinden welke wedstrijd op het programma staat, waar en hoe laat.

  Uiteraard zijn de wedstrijden ook te vinden in de KNBSB-app.

  Update 31/05 - De situatie rondom de wedstrijden voor junioren was onduidelijk. Vanuit de bond is in eerste instantie gemeld dat die wedstrijden ook konden starten vanaf 5 juni, maar die beslissing is nu teruggedraaid.
  De verwachting is dat de competitie voor junioren over 3 weken bij de volgende versoepelingen zal starten.

  Clubhuis alleen open voor kader en spelers

  De huidige regels rondom het clubhuis bepalen dat alleen spelers en begeleiders zich mogen bevinden op het sportcomplex en dus ook als enige toegang hebben tot het clubhuis.
  Ondanks die beperking gaat het clubhuis vanaf 5 juni wel open! Maar let wel: alleen voor de genoemde personen. Hopelijk is deze beperking van korte duur.