• Gevolgen nieuwe corona maatregelen

 • De nieuwe maatregelen die op 13 oktober zijn afgekondigd veranderen niet veel aan de gevolgen die eerder (zie hieronder) al gecommuniceerd zijn. Toch een aantal aandachtspunten op een rij:

  • alle nog openstaande competitiewedstrijden zijn afgelast
  • trainingen gaan nog WEL door
  • heb je loten verkocht van de Grote Clubactie door de gegevens in het boekje op te laten schrijven, lever je boekje dan in bij je trainer. Heb je alles online verkocht via de QR code, dan hoeft dit niet. 
   De Grote Clubactie loopt tot eind november, maar het lijkt ons verstandig om boekjes zo snel mogelijk in te leveren!

  Er wordt nog druk overlegd over de gevolgen voor de try-outs voor komend seizoen. Zodra daar meer duidelijkheid over is zullen we dat melden.

  Eerdere berichtgeving

  Het clubhuis van HSV Gryphons is vanaf vandaag 29 september 2020 voor drie weken gesloten. Ook is publiek bij trainingen en thuiswedstrijden niet toegestaan. Dit in navolging op de maatregelen die gisteren door Minister- President Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge tijdens een persconferentie zijn bekend gemaakt.

  Deze maatregelen zijn nodig om het snel stijgende aantal coronabesmettingen te stoppen.
  Bij thuiswedstrijden en trainingen kunnen de spelers worden afgezet op de parkeerplaats. Ouders mogen niet verder het terrein op.

  Bij uitwedstrijden van onze jeugdteams (tot en met 17 jaar) vallen de rij-ouders onder teambegeleiding en mogen derhalve blijven kijken bij de uitwedstrijd, mits ze de 1,5 meter regel in acht nemen en zich houden aan de op dat complex geldende maatregelen.

  Try Outs uitgesteld

  De eerder geplande try-outs voor jeugdleden op 6 en 8 oktober zullen worden verplaatst. De TC zal de betreffende spelers daarover verder informeren.
  Voor geplande activiteiten na 20 oktober zullen wij later een beslissing nemen.

  Bestuur HSV Gryphons