• Gryphons: Club van het Jaar !!

  • Voor ons is het duidelijk. HSV Gryphons is de club van het jaar 2021. Welke andere club kan melding maken van talloze initiatieven van leden om de club gezellig, sportief en financieel gezond te houden, kent een stijgend ledenaantal in een steeds kleiner wordende sport en had ook nog eens een kampioensteam in het vreemdste seizoen ooit? Juist: niemand anders dan de Gryphons!!

    Vanaf maandag 19 april kunnen we dit de rest van Nederland ook laten weten door te zorgen dat iedereen een stem uitbrengt op HSV Gryphons voor Club van het Jaar!

    Hoe gaat dat stemmen in zijn werk?

    We hebben onze eigen unieke website waarop gestemd kan worden op HSV Gryphons: https://www.clubvanhetjaar.nl/-sportclub-den-bosch-1

    Zorg dat je vanaf morgen daar je stem uitbrengt en deel deze link met zoveel mogelijk mensen via Facebook, Instagram, WhatsApp en alle andere middelen die je ter beschikking hebt. De nominatie zou een passende waardering zijn voor al het harde werk wat we als club het afgelopen jaar hebben geleverd om na deze crisis op volle kracht door te kunnen!!