• Gryphons Heren 1 KAMPIOEN!!

  • In een rechtstreeks duel met nummer 2 De Hazenkamp uit Nijmegen, heeft Heren 1 van Gryphons het kampioenschap in de 3e klasse behaald. In de 7e inning werd een 4-2 achterstand omgezet in een 6-4 voorsprong die in het vervolg nog werd uitgebouwd tot de 8-4 eindstand.

    De Hazenkamp was vastberaden om de competitie nog spannend te houden en de wedstrijd op Sportcomplex De Groote Wielen te winnen. Het massaal toegestroomde publiek kreeg daardoor een spannende wedstrijd voorgeschoteld waarin beide partijen weinig voor elkaar onder deden. De gasten uit Nijmegen pakten snel een 0-2 voorsprong en stonden even later zelfs met 2-4 voor.

    Even leken de festiviteiten rondom het kampioenschap uitgesteld te moeten worden, maar in de 7e inning lukten het de spelers van HSV Gryphons om de druk op de verdediging van de gasten op te voeren. Met een fraaie slag van de catcher werd de achterstand omgezet in een voorsprong en pitchers Thomas Maassen en Robin Schel hielden daarna De Hazenkamp van scoren af.

    Na de laatste 0 barstte er een groot feest los op het hoofdveld van HSV Gryphons. Zowel de ervaren spelers als de vele junioren spelers die dit jaar samen de wedstrijden van Heren 1 hebben gespeeld vierden het kampioenschap met champagne en de traditionele koude douche voor trainer Pieter van der Meer.