• Huurcontract clubgebouw verlengd!

  • Onze club is groeiende, meer leden, meer teams en dus meer gezelligheid. Het clubgebouw is in al onze plannen letterlijk en figuurlijk een onmisbaar middelpunt. Als club huren we het clubgebouw en was het voor ons van vitaal belang dat we het huurcontract weer voor de komende drie jaar hebben kunnen verlengen. Met trots kunnen we zeggen dat dit gelukt is!

    Als bestuur betekent dat, dat we ook voor de nabije toekomst plannen kunnen gaan maken om de bestaande initiatieven, die hopelijk snel wel door mogen gaan, te organiseren. Maar ook geeft het ons de verzekering dat we door kunnen gaan op de ingeslagen weg met de ondersteuning van ALLE leden voor de ondersteuning achter de bar en in het clubhuis en nieuwe initiatieven om de activiteit op het sportpark te vergroten.

    De komende jaren gaat er veel veranderen op en rond het sportcomplex. De bouw aan de school is begonnen, de gemeente wil kijken welke mogelijkheden er nog meer zijn op het complex en zelf hebben we laten zien aan de gemeente dat we een gezonde club zijn, met een groeiend leden aantal, goede samenwerking met de andere verenigingen op het terrein en enthousiaste leden!

    Het vertrouwen en waardering voor alle activiteiten in onze club is dusdanig groot dat we ondanks deze veranderingen het vertrouwen hebben gekregen de verantwoordelijkheid voor het clubgebouw te verlengen.

    Names het bestuur hebben Martijn de Bakker (penningmeester), Frank Tanke (voorzitter) en Remco Kitslaar (Secretaris) het contract getekend.