• Kantinedienst:

 • Beste (groot)ouders van onze jeugdspelers,

  Zoals jullie allemaal weten, zijn wij een honk- en softbalvereniging met een mooi clubhuis. Een clubhuis waarin we prettig samen kunnen komen, en je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Gezamenlijk dragen we er zorg voor dat dit mogelijk is en blijft.
  Dat doen we nu door per team met alle ouders roulerend bardiensten te draaien. En daar is helaas regelmatig discussie over.

  Om de bardiensten in de weekenden tijdens het seizoen (grofweg van april tot en met oktober met een paar weken pauze in de zomervakantie) makkelijker te laten verlopen, zouden wij vanaf zaterdag 27 augustus (dus meteen na de zomervakantie) willen beginnen met een nieuw systeem: ‘de clubhuisclub van 32’.

  Wij willen graag een club van (minimaal) 32 vaste mensen vormen die bereid zijn 1 keer per maand een bardienst te draaien. Dat is dan een vroege (9.00-13.30) of late (13.30-18.00) dienst met 2 personen. Dan draait iedereen zo’n 6 à 7 bardiensten per jaar. Als we minimaal 32 mensen hebben die dit willen doen, hebben we geen bardienst indelingen meer nodig voor de teams, maar regelen we dit centraal.

  Doe je mee? Word jij lid van onze clubhuisclub? Graag - nodig én gezellig! En uiteraard wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met voorkeuren voor dagen & tijdstippen.

  Meld je aan bij: Yvonne van Hest, via app 06-34940388 of email beleid@gryphons.nl. Of spreek de dames van de Clubhuiscommissie of mij even aan op de club.

  We zien jullie reactie graag tegemoet!

  Mede namens de Clubhuiscommissie: Annelies Overheul & Hanneke Kloosterman, hartelijke groeten,

  Yvonne van Hest, bestuurslid beleidszaken Gryphons