• Mogelijkheden voor het invullen van vrijwilligersuren

 • UPDATE MOGELIJKHEDEN VOOR ONDERSTEUNING TERREINCOMMISSIE

  Afgelopen zaterdag hebben een aantal leden de terreincommissie ondersteund in het veld onderhoud. Vol enthousiasme begon een ploeg van 6 (!) personen aan het onderhoud en met nog meer enthousiasme kwam iedereen van het veld.

  Goed om te zien dat iedereen inziet dat een fijn speelveld voor een groot deel ook de verantwoordelijkheid is van de club en haar leden. En uiteraard dat vele handen licht werk maakt!!

  De komende twee weken in november zal het onderhoud ook worden voortgezet (zolang het weer het toelaat). Dus wil je helpen? De werkzaamheden beginnen rond 12.00 uur.

  Door de nieuwe corona regels van de regering is het clubhuis in ieder geval tot 20 oktober dicht. Dat betekent dat er gedurende deze drie weken een hoop bardiensten komen te vervallen, maar gelukkig zijn er nog heel veel andere manieren waarop je je vrijwilligersuren kunt maken.

  Hieronder een voorbeeld van klussen en klusjes die her en der op het sportpark uitgevoerd kunnen worden. Heb je zelf een idee meld deze dan aan bij de desbetreffende commissie

  Met onderstaande punten voldoe je aan je uren:

  Onderstaande punten helpen mee aan je uren:

  We zoeken nog (en helpen mee in je uren):