• NK Little League Seniors 2021 naar Gryphons!

  • Meteen aan het begin van het nieuwe jaar hebben we goed nieuws! We hebben de bid gewonnen voor de organisatie van het NK Little League Baseball Seniors! 

    Het NK Little League wordt traditie getrouw tijdens het Pinksterweekend gehouden en is een toernooi tussen geselecteerde spelers uit een regio. Normaal gesproken wordt het toernooi tegelijkertijd voor alle leeftijdsklasses én honkbal en softbal door één vereniging georganiseerd. Vorig jaar kon het evenement niet doorgaan door corona en mede daarom is er nu besloten het NK Little League per leeftijdsklasse en type op te splitsen.

    Met de organisatie voor de Baseball Seniors zetten we onze samenwerking met de KNBSB voort met betrekking tot de ondersteuning van de Little League. Als Gryphons hebben we de afgelopen jaren uitgebreid meegewerkt en meegedaan met speelsters, spelers, stafleden, scheidsrechters en scoorders. Daarnaast waren er regelmatig traningsdagen voor de Brabantse selectie op het Gryphons terrein.

    In de loop van de komende weken zal er meer bekend worden over de hulp die we nodig hebben om van dit toernooi een mooi sportief succes te maken. En laten we allemaal hopen dat we dan ook weer supporters mogen verwelkomen!