• Pasdagen voor de nieuwe kleding

 • Pasdagen:

  • Zaterdag 10 juli 2021             10.00 – 14.00 uur
  • Woensdag 14 juli 2021           19.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 17 juli 2021             10.00 – 14.00 uur

  Locatie: Clubhuis Gryphons

  Prijzen: 

  • Broek Heavy 3/4 (onder de knie) - 35 euro
  • Broek Heavy (tot de enkels) - 35 euro
  • Wedstrijd shirt inclusief logo's - 45 euro
  • Thermoshirt lange mouw - 19,95 euro

  Nieuwe kleding

  Zoals eerder gecommuniceerd waren we op zoek naar een gedegen systeem voor levering van onze kleding. Dit omdat we tegen diverse leveringsproblemen aanliepen, er een wildgroei is ontstaan van ontwerpen en er diverse andere partijen gebruik maakten van ons logo. 

  Dit laatste hebben we opgelost door met een nieuw logo (Letterlogo) te komen en zowel onze ‘Griffioen’ als ons letterlogo te patenteren. Hiermee hopen we te voorkomen dat iedereen ons logo kan, en mag, gebruiken. 

  Het gebruik van het logo en het letterlogo mag enkel in overleg en met goedkeuring van het bestuur. 

  Levering:

  Er komt binnen onze website een webshop. Hierin zal ons volledig tenue worden aangeboden en daarnaast nog leuke merchandise met ons logo, denk aan mokken, tassen etc. Maar ook merchandise gerelateerd aan de nationale teams zal hier te koop zijn.

  Deze webshop is in ontwikkeling en zal in de komende maanden verder gevuld zijn met zaken die wij willen aanbieden. Zodra de webshop live is melden we ons.

  Enkel de eerste keer zullen we gebruikmaken van de pasdagen. Dit om samen met de leverancier het proces goed te kunnen volgen en opvolgen. In het vervolg zal er paskleding aanwezig zijn op de vereniging en is het mogelijk in de webshop te bestellen. Dit kan eenvoudig op je eigen pc, telefoon of op de computer die in de kantine staat. 

  Levering volgt dan rechtstreeks aan diegene die heeft besteld binnen 3 a 4 weken. 

  Ontwerp

  Op de tekening het nieuw ontwerp. Het wijkt op diverse punten af van ons huidig tenue.

  Na het bestuderen van alle antwoorden van de enquêtes kwamen we tot dit nieuw tenue. We hebben gekozen voor een softballijn en een honkballijn. Uit de enquête kwam nl duidelijk naar voren dat er bij deze twee takken andere wensen zijn. 

  Volledig over

  Bij de start van seizoen 2024 zal de gehele vereniging moeten spelen in het nieuwe tenue. Hierover volgt later meer.

  Bij het eventueel (kleding)sponsoren van een team, in welke vorm dan ook, dient dit verzoek/plan te worden ingediend bij het bestuur. Alle kleding dient nl van onze nieuwe kledingleverancier te komen. 

  Nieuwe leverancier

  De nieuwe leverancier heeft aangegeven zichzelf te willen presenteren aan de leden. We zijn in de zoektocht samen opgetrokken met Neptunus uit Rotterdam, ook zij gaan gebruik maken van deze leverancier.

  De nieuwe leverancier heeft het alleenrecht voor de New Era caps in Nederland. In het clubgebouw zal ruimte komen (in de vitrinekast in de gang) waar de diverse items getoond gaan worden. 

  We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen! En er volgt nog een uitgebreid stuk over kleding, bestellen, logo’s etc etc

  Groet

  De Kledingcommissie