• Sponsoring
 • Viermakelaars

  Viermakelaars is in 2003 ontstaan doordat enkele makelaars de handen ineen sloegen met als credo "samen staan we sterk". Dit is een succesformule gebleken want inmiddels heeft Viermakelaars drie vestigingen; Zowel vanuit  's-Hertogenbosch, Vught als Rosmalen wordt de markt zo optimaal mogelijk bediend door deze inmiddels 'regionale' makelaar met 'plaatselijke' kennis.

   

  https://www.viermakelaars.nl/

 • Veerdonk Projecten

  Veerdonk Projecten helpt u met al uw vraagstukken in de bouw.
  "Mijn naam is Twan van de Veerdonk en z
  owel zakelijk als particulier leid ik u de weg door alle verbouwings- en bouwmogelijkheden, wet- en regelgevingen". 

   

  http://www.veerdonkprojecten.nl/

 • Hoffspoor

  Een (rolstoel)toegankelijk en vriendelijk notariskantoor gevestigd in Rosmalen, gemeente 's-Hertogenbosch. U bent bij ons van harte welkom. Wij zijn thuis in alle notariële rechtsgebieden.
  Ons kantoor kan u dan ook behulpzaam zijn op het gebied van familie- en relatieaangelegenheden, de aankoop van een woning of bedrijfspand (al dan niet met hypotheek) en ondernemingszaken.

   

  https://www.hoffspoor.nl/

 • Kitslaar IT Consulting

  KITSLAAR IT Consulting helpt u bij het maken van keuzes over ICT oplossingen en leveranciers. Onafhankelijk, compleet en op basis van de door u opgestelde criteria.

   

  https://www.kitslaar-it.nl/

 • Cafe m'n tante

  Lichtbruin speciaalbiercafe met uitstekende wijnen in één van de oudste wijken van 's-Hertogenbosch de "Uilenburg"

   

  Bezoek onze Facebook pagina

 • Persuade

  Onze dienstverlening omvat de strategische ontwikkeling, creatie en executie van merkidentiteiten, campagnes en content. Maar desgewenst ook mediastrategie en -planning, data-analyse, het beheer van online omgevingen en het complete campagne management.

   

  http://www.persuade.nl

 • Covee

  Voor alle honk/softbalmaterialen, basketball en MLB artikelen! Covee is al jaren hét adres voor de honk- en softbal liefhebber.

   

  https://www.covee.nl

 • Coffee3

  Een koffiemachine kiest u niet elke dag. Terwijl lekkere koffie (en thee) wel dagelijks door uw medewerkers en bezoekers ervaren wordt. Waar let je eigenlijk op, behalve een goede prijs? Wat vindt u belangrijk bij koffie, thee of andere dranken? Wat zijn de wensen van uw medewerkers en klanten? Kortom, welke koffiemachine past het beste bij uw organisatie? Wij adviseren u graag persoonlijk bij het maken van die keuze.

   

  https://coffee3.nl

 • Café Reinders

  Café Reinders is al 22 jaar dé kroeg van ’s-Hertogenbosch. Reinders staat voor het echte huiskamergevoel — ongedwongen, gastvrij en gezellig.

   

  https://www.cafereinders.nl/

 • Bol & de Bruijn

  Bol & de Bruijn edelsmeden zijn gespecialiseerd in het maken van unieke en onderscheidende sieraden. Mensen die van mooie materialen houden, stijl hebben en die de kunst van het ambacht waarderen kiezen voor een bijzonder juweel van Bol & de Bruijn edelsmeden.

   https://www.bolendebruijn.nl/

 • ABInBev

  Bier en brouwen zijn onze passie. We staan voor kwaliteit. Dagelijks brouwen, vervoeren en verkopen we met 550 collega’s in Nederland met veel passie en trots onze bieren, van alcoholvrij tot speciaalbier.

   

  https://ab-inbev.nl/

 • ROEL

  B2B eCommerce, B2C eCommerce, integratie met uw ERP systeem (SAP, Microsoft Dynamics, Oracle, Unit4, Baan M3), verbetering van uw productdata, integratie met een PIM (InRiver, SyncForce, Informatica), email marketing, project management en budget controle. Alles om uw eCommerce project onder controle te houden.

   

  https://www.roelvanalebeek.nl/

 • VDB vochtwering

  Injectie-technieken voor het dichten van lekkages in kelders, parkeergarages, rioolstelsels, betonconstructies, muren en zandbodems.

  Maar ook voor het oplossen van optrekkend vocht of constructieve verlijmingen van beton.

   

  https://www.vdbvochtwering.nl

 • HelloNewDay

  Hello New Day gaat voor Elke Dag Beter. Wij geloven dat innovatie de basis vormt voor vooruitgang. Daarom helpen we bedrijven om blijvend succesvol te innoveren.

  Wie elke dag aandacht besteedt aan vernieuwing, verslaat de concurrentie en waarborgt continuïteit.
  Lef hebben, experimenteren en doorzetten staan centraal in onze aanpak.

   

  https://www.hellonewday.nl/

 • RaKo Printing

  Rako-Printing voor al uw bedrukkingen en beletteringen Den Bosch. Leverancier van Bedrijfskleding, Promotiekleding, Buitenreclame, (Huis)Drukwerk en veel meer.

   

  http://rako-printing.nl/

 • HRS Makelaars

  Wij geloven erin dat mensen en hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis en van een bedrijfspand een prettige werkplek. De waarde van vastgoed zit ‘m niet alleen in de stenen, maar ook in het leven of het bedrijf dat er is geleid. Bij HRS Makelaars kijken we verder dan alleen het huis of een object.

   

  https://hrs.nl/

 • Quant aan huis

  De naam ‘Quant aan huis’ is een woordspeling op de uitdrukking ‘kind aan huis’. Ik wil je namelijk graag leren kennen. Bijvoorbeeld door met je in gesprek te gaan over je gezinssamenstelling, hoe je je vrije tijd doorbrengt, je interesses, sport of creatieve bezigheden. Daarnaast wil ik graag de ruimtes die je wilt veranderen 'ervaren'. 

  Daarna ontvang je een interieuradvies afgestemd op jouw woonwensen en persoonlijke kenmerken. Hiermee wordt jouw huis echt een thuis!

   

  https://quantaanhuis.nl/

 • Vinorie Wijnhandel

  Vinorie, uw speciaal zaak voor de wijnen van Il Coventino & Vignano. 

   

  https://www.vinorie.nl/

 • Fysiotherapie Smits

  Fysiotherapie Smits is expert op het gebied van houding en beweging. Samen gaan we op zoek naar de beste en snelste oplossing voor uw hulpvraag. In onze praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie krijgt u daarom zoveel tijd en aandacht als u verdient.