• Steun onze leden tijdens Alpe d'HuZes

 • Ook dit jaar nemen een aantal van onze leden deel aan Alpe d'Huzes, het jaarlijkse evenement op geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

  Team Lisa Alpe d'Huzes 2022 

  Ik ben Jim 15 jaar en speler van U21-1 bij de Gryphons. Ik ga de berg Alpe d'Huez beklimmen op 2 juni 2022 in Frankrijk samen met mijn vader Peter en andere teamleden. Dit om geld te in te zamelen voor onderzoek om kanker een halt toe te roepen.

  Al het geld wat we ophalen komt ten goede aan de wetenschap en onderzoek. Iedereen heeft helaas wel iemand in zijn omgeving of binnen zijn gezin die kanker heeft en weet wat dit voor een impact heeft. 

  Mijn zus Lisa is 16 jaar en heeft vanaf haar 1e levensjaar kanker. Lisa wordt daarvoor oa behandeld in het Prinses Maxima Centrum te Utrecht. Wij zijn samen sterk. Opgeven is voor Lisa en ons gezin geen optie. 

  Bij team Lisa gaat Gerd-Jan van de Besselaar coach, trainer en vader van Noah die speelt bij Gryphons U15-1 ook meedoen aan Alpe d'Huzes. Binnen zijn familie heeft Gerd-Jan te maken gehad met deze verschrikkelijke ziekte.

  Als je wilt sponsoren dit kan via deze link:

  Jim Geerken

  https://www.opgevenisgeenoptie.nl/s/10114/11764/e

  Gerd-Jan van de Besselaar

  https://www.opgevenisgeenoptie.nl/s/12532/14832/e

  Alvast dank je wel.

  Jim, Lisa, Peter & Claudia Geerken.
  Fam. Gerd-Jan van de Besselaar.