• Update over de kleding

 • Beste Leden,

  Wij hebben jullie eerder bericht over onze gesprekken met Klupp (kledingleverancier) en het voornemen op een zaterdag de kleding waar klachten over zijn om te wisselen.

  Omdat er ons inziens weinig voortgang zat om concreet te komen tot deze zaterdag zijn wij bij Klupp langs geweest. Dit heeft geleid tot de volgende afspraken:

  • Shirts worden opnieuw gemaakt zoals besteld door de leden. De transfer wordt van een betere kwaliteit en wordt met een enkelvoudig stiksel gemaakt.

  (Het aantal shirts dat ze zullen laten maken zal meer zijn dan er is besteld. Dit ook i.v.m. de groei van de jeugd sinds het moment van bestellen.)

  • Broeken de dikste zwaarste kwaliteit, geen elastiek onderaan, minder lang, M logo er in Nederland opgedrukt.

  De gemiddelde levertijd is 10 – 12 weken. Dat wil zeggen dat de nieuwe kleding oktober/november zal worden geleverd. Uitlevering vindt dan plaats vanuit ons clubhuis. De “niet” goede kwaliteit wordt ingeleverd bij de omruiling op locatie.

  Omdat een aantal leden nog zaken niet hebben ontvangen zal het restant wat nog bij Klupp staat van de huidige kwaliteit naar ons worden opgestuurd. Dit zullen wij dan vanuit de kledingcommissie uitgeven.

  De Caps zijn binnen en zullen wij na de zomersluiting uitleveren.

  Vertrouwende jullie hiermede voldoende te hebben geïnformeerd,

  Namens de Kledingcommissie

  Vanessa & Rieneke