• Wie geef jij een compliment?

 • Vanaf zaterdag 9 oktober is het de "week van het compliment". Samen met de gemeente 's-Hertogenbosch bieden we alle leden de mogelijkheid om complimenten uit te delen aan personen binnen de vereniging die dat verdienen.

  Denk aan de scheidsrechter bij een wedstrijd, de coach die elk weekend weer klaar staat, die ene supporter die alle wedstrijden trouw langs het veld staat, kortom iedereen die een compliment verdiend heeft kan er deze week één krijgen. Hoe?

  Individuele complimenten

  Uiteraard mag je een compliment altijd uitspreken, maar in het clubhuis liggen speciale bierviltjes waarop je je compliment kunt schrijven en overhandigen.

  Complimenten als team

  In het clubhuis liggen ook een aantal lege Complimenten posters. Haal er één op als team, schrijf de complimenten op voor je coach en overhandig deze om haar of hem te bedanken voor een geweldig seizoen. Wees er snel bij, want we hebben een beperkt aantal posters gekregen.

  Complimenten vanuit de club

  Uiteraard zijn we blij met al onze vrijwilligers, maar er zijn vier posters door de gemeente gedrukt waarop een aantal van onze vrijwilligers bedankt worden. Deze posters hangen aan het clubhuis ... maar er is meer !!!!

  Eén van deze posters hangt in een bushokje in Den Bosch/Rosmalen. Welke? Waar? Ga op zoek en post een foto op social media met de hashtags #GoGryphons #complimentenweek #jaarvandevrijwilliger #bedankt.

  De eerste die een foto post met onze poster krijgt een leuke verrassing aan het begin van het volgende seizoen! En een compliment uiteraard!!

  De posters: