• Wie wordt "Vrijwilliger van het jaar"?

 • Er is massaal gehoor gegeven om een nominatie in te dienen voor de titel vrijwilliger van het jaar. Leuk dat we onze vrijwilligers zo waarderen en dat er ook zoveel vrijwilligers zijn!!

  Om te bepalen wie uit de drie meest genomineerde vrijwilligers zich het komende jaar "vrijwilliger van het jaar" mag noemen vragen we iedereen om nog 1 keer een stem uit te brengen op de drie genomineerden.

  Bij elke genomineerde hebben we een aantal quotes uit de berichten gehaald waarmee ze door jullie zijn voorgedragen.

  1. Petra Severijnen - Social Media
   "Petra staat altijd klaar om snel in te spelen op de actualiteit en heeft de vormgeving van de socials enorm verbeterd!"
   "Eigenlijk is ze elke dag bezig met Instagram, de posts vliegen er meteen op! Zo snel gaat deze dame te werk!"
   "En daarbuiten, ja ze doet nog meer, komt ze helpen als scheidsrechter op een toernooi."

  2. Frank van der Meer - Coach en Fieldcrew
   "Gedurende het seizoen gaat Frank elke zaterdag en eventueel ook zondag om 7.30 kijken of de velden bespeelbaar zijn!"
   "Hij zet zich al zoveel jaren met passie in voor de onze club en onze sport."
   "Altijd in de weer om de velden in orde te maken, de klikos te legen of dat soort klusjes en ondertussen ook al jaren een top jeugd softbal coach!"

  3. Annelies Verheul & Hanneke Kloosterman - Barcommissie
   "Hanneke en Annelies zetten zich enorm in voor onze club en dan vooral binnen het clubhuis! Zonder hun was de kantine vaker gesloten geweest!"
   "Annelies draait heel veel vrijwilligersuren en regelt binnen het recreantenteam extra mankracht voor bardiensten en toernooien. Kortom: een topper die verdient in het zonnetje gezet te worden."
   "Hanneke staat altijd klaar in het clubhuis als er verder niemand is en is daarnaast ook een graag gezien supporter bij de teams van haar beide kinderen die bij de club spelen"

  BRENG HIERONDER JE STEM UIT