• Het is al vaak geroepen; ‘Gryphons zou een Club van donateurs moeten hebben!’ Er zijn namelijk zoveel mensen die de club een warm hart toedragen.
  Want zeg nou zelf! HSV Gryphons is een prachtige club met een aantal mooie toernooien, een groot aanbod van trouwe sponsoren en actieve leden.

  En om die glans te behouden is het belangrijk om de inkomsten van een club zoveel mogelijk te spreiden over meerdere initiatieven. Dat is iets wat de Coronacrisis ons wel heeft geleerd.

  Daarom gaan we het nu ook doen!

  Dat clubje donateurs gaat er komen.
  Vanaf nu kan je je aanmelden voor de Gryphons Club Van 50.

  Er zijn zoveel ideeën en er is nog zoveel te wensen. De extra inkomsten kunnen goed gebruikt worden voor bijvoorbeeld;

  • algemene ondersteuning van de begroting
  • spel- en trainingsmateriaal
  • nieuwe slagkooi
  • extra trainingsverlichting

  En weet je wat ook nog eens interessant kan zijn?

  De belasting kent een speciale regeling voor zulke giften. Ga je een schriftelijke overeenkomst voor tenminste vijf jaar aan met een sportclub, dan is de gift aan die sportclub volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. 

  Een rekenvoorbeeld: je sponsort € 100,-. Je mag die € 100,- opvoeren als gift op je Belastingaangifte. Per saldo betaalt de Belastingdienst al gauw 42% tot mogelijk wel 52% mee aan de gift. De club krijgt dan € 100,- jij betaalt per saldo € 58,- en de Belastingdienst betaalt € 42,- mee aan Gryphons! Elk bedrag is natuurlijk welkom. Beperk je niet tot € 50,- € 150, -€ 500,- of welk bedrag dan ook. Alles mag. Geboren in 1977? € 77,- is heel mooi. Je leeftijd in euro's? Woon je op huisnummer 81? Als het maar minimaal € 50,- is.

  Je wordt al lid van de Gryphons Club van Vijftig als je jaarlijks minimaal €50,- doneert. Zo simpel is het.

  Hoe kan ik me aanmelden voor de Club van 50

  Aanmelden en gebruik maken van het belastingvoordeel kan via dit formulier. Dit formulier kun je invullen en mailen naar penningmeester@gryphons.nl

  Wil je jezelf snel aanmelden kan dat ook via dit korte formulier

  En dan??

  Uiteraard komt je naam op een groot bord waar alle leden van de Club van 50 op zullen prijken. Daarnaast houden we via de nieuwsbrief, de website en de social media kanalen van de club iedereen op de hoogte van de investeringen, verbeteringen en activiteiten die met behulp van julle mogelijk zijn gemaakt.

  De eerste inning van de donatie vindt plaats nadat we het formulier hebben verwerkt. Daarna zal er jaarlijks op een vast moment in het nieuwe seizoen een volgende donatie worden ingehouden.