• Recreanten

  De Recreanten groep is een gecombineerd heren/dames groep die recreatief met de sport bezig zijn.

  Recreatief softbal is een teamsport die gemengd, ongeacht leeftijd en ervaring, gespeeld wordt. Dus de mannen spelen samen met de vrouwen. Dat is wel zo gezellig. Bovendien is er geen verplichting om deel te nemen aan een competitie. Je kunt aan toernooien meedoen wanneer het jou en je team goed uitkomt. De spelregels zijn zo dat de sport voor iedereen speelbaar is. En een recreanten-lidmaatschap is goedkoper dan een gewoon lidmaatschap, maar je bent wel verzekerd. Kom eens kijken op de maandagavond

  Er is door een aantal ouders het idee onstaan om zich ook actief met de honk- of softbalsport bezig te gaan houden. Er bleek veel animo te zijn onder ouders, oud honk- en softballers en andere belangstellenden. De recreanten zijn mannen en vrouwen en spelen gemengd softbal.

  Wil je een balletje mee gaan gooien en slaan met de recreanten? Mail dan naar Marijke van Grinsven (gryphonsrecreanten@gmail.com).

  Wanneer mag je aanmelden:

  - als je tussen de 18 en 88 jaar bent
  - als je man of vrouw bent

  je hoeft niet per sé honk- of softbalervaring te hebben

  De trainingen zijn op maandagavond en starten om 19.30 uur. Een training duurt maximaal 90 minuten. De recreanten spelen geen competitie. Aan ongeveer 2 of 3 toernooien per jaar wordt deel genomen. En er worden zo nu en dan wedstrijden op diezelfde maandagavond georganiseerd.

  Meld je aan, al is het maar voor de gezelligheid!