• Sponsoring

  Geen enkele club kan zonder haar sponsoren en dat geldt ook voor Gryphons. We zijn daarom ook bijzonder trots op de lange lijst aan geweldige bedrijven die allemaal een steentje bijdragen aan het sportplezier van jong en oud.

  We hebben ruime mogelijkheden voor geïnteresseerde sponsoren.

  • Sponsoring op het honkbalveld, softbalveld, juniorenveld of aspirantenveld.
  • Sponsoring aan de buitenkant van ons park (richting De Groote Wielen of richting Rosmalen)
  • Sportieve bedrijfsuitjes

  Wilt u meer weten? Stuur een mail naar communicatie@gryphons.nl en we onderzoeken samen de mogelijkheden.

  Benieuwd wie ons allemaal al steunen? Kijk hieronder voor het overzicht.

 • Viermakelaars

  Viermakelaars is in 2003 ontstaan doordat enkele makelaars de handen ineen sloegen met als credo "samen staan we sterk". Dit is een succesformule gebleken want inmiddels heeft Viermakelaars drie vestigingen; Zowel vanuit  's-Hertogenbosch, Vught als Rosmalen wordt de markt zo optimaal mogelijk bediend door deze inmiddels 'regionale' makelaar met 'plaatselijke' kennis. 

  https://www.viermakelaars.nl/

 • Veerdonk Projecten

  Veerdonk Projecten helpt u met al uw vraagstukken in de bouw.
  "Mijn naam is Twan van de Veerdonk en z
  owel zakelijk als particulier leid ik u de weg door alle verbouwings- en bouwmogelijkheden, wet- en regelgevingen". 

   

  http://www.veerdonkprojecten.nl/

 • Hoffspoor

  Een (rolstoel)toegankelijk en vriendelijk notariskantoor gevestigd in Rosmalen, gemeente 's-Hertogenbosch. U bent bij ons van harte welkom. Wij zijn thuis in alle notariële rechtsgebieden.
  Ons kantoor kan u dan ook behulpzaam zijn op het gebied van familie- en relatieaangelegenheden, de aankoop van een woning of bedrijfspand (al dan niet met hypotheek) en ondernemingszaken.

   

  https://www.hoffspoor.nl/

 • Kitslaar IT Consulting

  KITSLAAR IT Consulting helpt u bij het maken van keuzes over ICT oplossingen en leveranciers. Onafhankelijk, compleet en op basis van de door u opgestelde criteria.

   

  https://www.kitslaar-it.nl/

 • Persuade

  Onze dienstverlening omvat de strategische ontwikkeling, creatie en executie van merkidentiteiten, campagnes en content. Maar desgewenst ook mediastrategie en -planning, data-analyse, het beheer van online omgevingen en het complete campagne management.

   

  http://www.persuade.nl

 • Coffee3

  Een koffiemachine kiest u niet elke dag. Terwijl lekkere koffie (en thee) wel dagelijks door uw medewerkers en bezoekers ervaren wordt. Waar let je eigenlijk op, behalve een goede prijs? Wat vindt u belangrijk bij koffie, thee of andere dranken? Wat zijn de wensen van uw medewerkers en klanten? Kortom, welke koffiemachine past het beste bij uw organisatie? Wij adviseren u graag persoonlijk bij het maken van die keuze.

   

  https://coffee3.nl

 • Café Reinders

  Café Reinders is al 22 jaar dé kroeg van ’s-Hertogenbosch. Reinders staat voor het echte huiskamergevoel — ongedwongen, gastvrij en gezellig.

   

  https://www.cafereinders.nl/

 • Bol & de Bruijn

  Bol & de Bruijn edelsmeden zijn gespecialiseerd in het maken van unieke en onderscheidende sieraden. Mensen die van mooie materialen houden, stijl hebben en die de kunst van het ambacht waarderen kiezen voor een bijzonder juweel van Bol & de Bruijn edelsmeden.

   https://www.bolendebruijn.nl/

 • ABInBev

  Bier en brouwen zijn onze passie. We staan voor kwaliteit. Dagelijks brouwen, vervoeren en verkopen we met 550 collega’s in Nederland met veel passie en trots onze bieren, van alcoholvrij tot speciaalbier.

   

  https://ab-inbev.nl/

 • ROEL

  B2B eCommerce, B2C eCommerce, integratie met uw ERP systeem (SAP, Microsoft Dynamics, Oracle, Unit4, Baan M3), verbetering van uw productdata, integratie met een PIM (InRiver, SyncForce, Informatica), email marketing, project management en budget controle. Alles om uw eCommerce project onder controle te houden.

   

  https://www.roelvanalebeek.nl/

 • VDB vochtwering

  Injectie-technieken voor het dichten van lekkages in kelders, parkeergarages, rioolstelsels, betonconstructies, muren en zandbodems.

  Maar ook voor het oplossen van optrekkend vocht of constructieve verlijmingen van beton.

   

  https://www.vdbvochtwering.nl

 • HelloNewDay

  Hello New Day gaat voor Elke Dag Beter. Wij geloven dat innovatie de basis vormt voor vooruitgang. Daarom helpen we bedrijven om blijvend succesvol te innoveren.

  Wie elke dag aandacht besteedt aan vernieuwing, verslaat de concurrentie en waarborgt continuïteit.
  Lef hebben, experimenteren en doorzetten staan centraal in onze aanpak.

   

  https://www.hellonewday.nl/

 • RaKo Printing

  Rako-Printing voor al uw bedrukkingen en beletteringen Den Bosch. Leverancier van Bedrijfskleding, Promotiekleding, Buitenreclame, (Huis)Drukwerk en veel meer.

   

  http://rako-printing.nl/

 • HRS Makelaars

  Wij geloven erin dat mensen en hun verhalen het verschil maken. Dat maakt van een huis een thuis en van een bedrijfspand een prettige werkplek. De waarde van vastgoed zit ‘m niet alleen in de stenen, maar ook in het leven of het bedrijf dat er is geleid. Bij HRS Makelaars kijken we verder dan alleen het huis of een object.

   

  https://hrs.nl/

 • Quant aan huis

  De naam ‘Quant aan huis’ is een woordspeling op de uitdrukking ‘kind aan huis’. Ik wil je namelijk graag leren kennen. Bijvoorbeeld door met je in gesprek te gaan over je gezinssamenstelling, hoe je je vrije tijd doorbrengt, je interesses, sport of creatieve bezigheden. Daarnaast wil ik graag de ruimtes die je wilt veranderen 'ervaren'. 

  Daarna ontvang je een interieuradvies afgestemd op jouw woonwensen en persoonlijke kenmerken. Hiermee wordt jouw huis echt een thuis!

   

  https://quantaanhuis.nl/

 • Vinorie Wijnhandel

  Vinorie is importeur van prijswinnende biologische Italiaanse wijn en olijfolie. Wij zijn exclusief importeur van de wijnhuizen Vignano uit het Toscaanse Chianti Classico gebied en Il Conventino uit De Marken. De producten staan bekend om de hoge kwaliteit en geweldige smaken. Vinorie levert hiernaast complete wijnproeverijen en geschenken voor iedere gelegenheid.

  Voor meer informatie raadpleeg dan www.vinorie.nl.

   

 • Fysiotherapie Smits

  Fysiotherapie Smits is expert op het gebied van houding en beweging. Samen gaan we op zoek naar de beste en snelste oplossing voor uw hulpvraag. In onze praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie krijgt u daarom zoveel tijd en aandacht als u verdient.

 • Xplore Group

  Connect > Create > Make Sense

  Technologie is een onmisbaar onderdeel van onze samenleving geworden. We spenderen een groot deel van onze tijd “online”. Het slim gebruik van technologie kan de doeltreffendheid van je marketingstrategie gevoelig verhogen. De oplossing is simpel: gooi het roer om en ga voor een volledige digitale transformatie van je onderneming.

  Xplore Group stort zich samen met jou in het digitaal avontuur, in welk stadium van de reis jij je ook bevindt. We begeleiden en adviseren jou bij elke stap van de weg. We houden steeds het einddoel voor ogen: een slimme, innovatieve, geïntegreerde en schaalbare oplossing die volledig is afgestemd op de noden van jouw onderneming.

  www.xploregroup.be

 • Golden Tulip Hotel Central 's-Hertogenbosch

  Genieten op z’n 'Bosch’

  Dit is geen hotel, dit is thuiskomen. In een bad vol Brabant op z’n best. Waar alles en iedereen er is om het je naar de zin te maken. Vanaf het allereerste welkom tot het laatste tot ziens. Hier verblijf je niet, hier logeer je. Bij de familie Rademaker. In hartje ’s-Hertogenbosch. Hoe centraal wil je het hebben

  www.hotel-central.nl

 • Jan de Groot - de échte Bossche Bollen

  Een begrip in 's-Hertogenbosch en ver daarbuiten: de Bossche Bol van Jan de Groot

  Snel even gebak halen voor uw verjaardag, speciale gelegenheid of zomaar? In de winkel helpen we u graag. U kunt kiezen uit ons ruime assortiment gebak, taarten, bonbons, brood en hartige producten. Super-bosschebollen en mini-bosschebollen dienen altijd van te voren besteld te worden.
  Toch liever in onze lunchroom van al dit lekkers genieten? Dat kan uiteraard ook. Onze lunchroom heeft 100 zitplaatsen, verdeeld over twee verdiepingen.

  www.bosschebollen.nl

   

 • Lommers Installatiebedrijf

  Installatiebedrijf Lommers is een gerenommeerd familiebedrijf dat in 1930 als loodgietersbedrijf vanuit Vught startte en sinds de zomer van 2017 vanuit ’s-Hertogenbosch actief is. Dankzij de verbreding van ons vakgebied is de organisatie uitgegroeid tot installatiebedrijf waarbij niet alleen waterleiding en riolering onze aandacht genieten.

  Met Frank Lommers namens de derde generatie aan het roer is een team van 25 medewerkers dagelijks voor u in de weer.

  www.lommersinstallaties.nl

 • Van Warmerdam Opticiens

  Van Warmerdam Opticiens staat voor een toonaangevende en een onderscheidende manier van corrigeren. Uw oogcorrectie wordt specialistisch, individueel en specifiek voor uw wensen, samen met u, geïnventariseerd en gecompleteerd.

  Dit kan resulteren in een bril of contactlenzen, maar ook voor een advies over laser- of staarbehandeling bent u bij ons aan het goede adres.

  www.vanwarmerdam.nl

   

 • Brasserie Pastis

  Zodra je bij ons naar binnen stapt beleef je de gezellige sfeer en de verfijnde ambiance van een brasserie. Michelle en Wayne zullen je gastvrij ontvangen bij Brasserie Pastis. De naam Pastis staat voor kwaliteit en gastvrijheid.

  Onze keukenbrigade zal haar gerechten met liefde, kwaliteit en creativiteit voor u gaan bereiden.

  www.brasseriepastis.nl

 • Brabant-Zonnepanelen.nl

  Brabant-Zonnepanelen.nl is de specialist in de regio 's-Hertogenbosch en Rosmalen als het gaat om het installeren en aansluiten van zonnepanelen. Door de jarenlange ervaring in electromontage staat het bedrijf garant voor een probleemloze aansluiting van de zonnepanelen op uw dak.

  Neem contact op voor een vrijblijvend lokatie-onderzoek en offerte om jezelf te overtuigen van het vakmanschap van brabant-zonnepanelen.nl

  www.brabant-zonnepanelen.nl

 • RED. Smart Thinking.

  Bij RED vind je top specialisten op vier fiscale niche gebieden: Transfer PricingPeople TaxVAT en Business Restructuring. Ervaren specialisten die zélf het werk doen. Advies geven op het allerhoogste niveau: dat is onze passie. Met een enorme drive om toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten en aan ons eigen team.

  https://www.red.tax

 • Bleker Gardens

  Bleker Gardens is een veelzijdig hoveniersbedrijf dat gevestigd is in de regio Rosmalen en Den Bosch.
  Wij zijn experts in het aanleggen van tuinen, vlonders, vijvers en sierbestratingen.
  Daarnaast doen we ook in boomverzorging en tuinonderhoud. Alles in overleg met de klant om samen tot een tevreden overeenstemming te komen.

  Bleker Gardens gaat voor de beste kwaliteit en heeft daar een mooie prijs en dienstverlening tegenover staan.

  www.blekergardens.nl

 • Glasservice Noord 's-Hertogenosch

  Glasservice Noord al meer dan 44 jaar een begrip in 's-Hertogenbosch en omgeving.

  VAN OPDORP GLAS

  Ontdek de oneindige mogelijkheden van glas bij Van Opdorp GLAS. Laat u betoveren door de fraaie sprankeling van een modern glas in lood raam. Creëer licht en ruimte in uw huis of bedrijfspand door het plaatsen van een glazen deur, trap, balustrade of luifel.

  Website: https://glasservicenoord.nl/